Kaag en Braassem

Welkom bij Groei & Bloei
Kaag en Braassem

Uitgelicht

Activiteiten 2023

Bekijk onze activiteiten voor 2023. Doe je mee?

Meer

Agenda 2023

Wilt U een keer een activiteit van onze vereniging bijwonen, dan bent U natuurlijk van harte welkom. Onze vereniging…

Meer

TienpuntenPlan Tuin

tienpuntenplan tuin klimaatvriendelijk tuinieren

Meer

Zomeractie - kado voor nieuwe leden Groei en Bloei

 

Vanaf 19 mei a.s. kun je meedoen met onze Zomeractie. Als je lid wordt van Groei & Bloei Kaag en Braassem, dan ontvang je als welkomstgeschenk een Metallo snoeischaar en zakmes ter waarde van €40.
Verder krijgen nieuwe leden ook korting op het lidmaatschap tot het einde van het jaar. U ontvangt tevens nog het meest recente nummer van Groei & Bloei gratis.
Als u zich voor 30 juni aanmeldt betaalt u per 1 juli voor de rest van het jaar nog €28,95 (in plaats van € 38,-; een korting van ruim € 9,-).

Om in aanmerking te komen voor het kado EN de korting, meld je dan vanaf 19 mei a.s.  aan via deze link van Groei & Bloei Kaag en Braassem.

Fotowedstrijd "Leven in de Tuin"

Ook dit jaar wordt er weer een fotowedstrijd georganiseerd, dit keer met als thema ‘Leven in de tuin’. Een levende tuin vraagt erom gefotografeerd te worden! Leg het leven in jouw tuin, moestuin, balkon of gevel‐ of stadstuin vast en stuur je foto in. Laat je creativiteit de vrije loop en ding mee naar mooie prijzen! Fotograaf Martin van Lokven zal de drie winnende foto’s kiezen.
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Groei & Bloei Nationale Tuinweek. De wedstrijd loopt van 15 mei t/m 13 juni 2023. Meer informatie hierover volgt op www.groei.nl

 

Tuinlog

28 May

Veris-lente

2023 week 21 maand nat -  maand droog

18 May

Harry Hakvoort

Niet uit te spreken…

Meer

Agenda

17 Jun

Open Tuinen 2023

Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023 is het open…

06 Jul

Verrassingstocht voor leden

We verzamelen om 09.00 uur op de Noordhoek en…

Meer